tiistai 4. tammikuuta 2011

Pre-Espanja

Asia, jonka opin tänään ruualaitosta: ruokaa ei kannata laittaa, mikäli ainesosahankinnat on suoritettava Imatralla. Silloin kannattaa mennä Imatran ainoaan kiinalaiseen. Ellei se ole suljettu. Niin kuin tänään.

Tein siis pizzaa ilman rucolaa, koska en halunnut tehdä palak paneeria ilman kotijuustoa. Ohjeen improvisoin vihaisena kaupassa.

Spanish Chorizo Pizza

muutama valmis pizzapohja + tomaattikastiketta
100 g chorizo-siivuja
mozzarella juustoraastetta
punainen paprika
250 g herkkusieniä
100 g vuohenjuustoa
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria



Valmista tomaattikastike ja levitä se pizzapohjille. Ripottele päälle juustoraaste ja juustoraasteen päälle chorizo-siivut. Viipaloi tuoreet herkkusienet ja paista niitä hetki pannulla niin, että suurin osa niiden kosteudesta haihtuu. Lisää pannulle loraus oliiviöljyä ja pilkottu paprika sekä halutessasi hieman suolaa ja mustapippuria. Pidä pannua kuumana vielä hetki, jotta paprikat pehmenevät. Kippaa sitten myös pannun sisältö pizzoille ja sujauta kaiken huipuksi vielä muutama vuohejuustokiekko. Sitten pizzat uunin ylätasolle 225 asteeseen vajaaksi kymmeneksi minuutiksi ja ulos sieltä ja eikun syömään vihainen mieli pois.
Toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti